Dynamics 365 for markedsføring

Dialog & sosiale nett
Kampanjer
Flere kunder
SUKSESS MED MARKEDSFØRING

Som markedssjef har du hovedansvar for din virksomhets merkevare og omdømme. Leder du en større virksomhet har du kanskje også personalansvar. 

Din hverdag består typisk av planlegging og gjennomføring av ulike kampanjer og arrangementer, markedsanalyser, markedsplaner, forhandlinger, innhold og respons på aktiviteter og web. Som markedssjef er det ditt ansvar å utvikle gode kunderelasjoner. Overvåking av trender og god forståelse av forbrukernes behov er essensen i å oppnå og opprettholde en markedsledende posisjon. Salgssjefen krever at du skaffer flere kundeemner. Du argumenterer kanskje til økonomiansvarlig at du trenger mer penger til markedsføring. Ledelsen krever at du måler resultater, antall kundeemner, en kundes verdi over tid, pris per nye kunde, konverteringsraten av kunder via web til salg, respons på epost, web og engasjement via sosiale nettverk. Men hvordan koordinerer du disse aktivitetene?

IT sjefen forteller at utfordringene dine kan løses effektivt med en CRM løsning, men hvordan fungerer det?

ProsessPilotenes verdibudskap er å la oss bistå med utvikling og forbedring av dine markedsprosesser. Vi tenker alltid på hvordan vi i fellesskap kan optimalisere dine arbeidsprosesser slik at du kan oppnå bedre resultater. Vi gjør dette ved å jobbe sammen med deg og dine medarbeidere i et integrert team, der vi ser på ønsket mål og resultater, arbeidsmetodikk og så på IT verktøy som Microsoft Dynamics 365 og integrerte markedsføringstjenester.

Vi har sammen med våre kunder levert godt over 50 prosjekter i forskjellige virksomheter og bransjer. Vi har samlet våre erfaringer i vår «Basis CRM» pakke, og det er disse erfaringer vi tilbyr deg slik at vi raskets mulig kan komme i gang med optimalisering av dine markedsprosesser. På den teknologiske siden har vi verktøy som gjør det enklere å få full kontroll på markedsaktivitetene fra start til slutt så din virksomhet kan kommunisere personlig og automatisk med relevant markedsmateriell til både nye og eksisterende kunder.

Prosesspilotene er Norges ledende CRM selskap og ble i 2015 kåret til Årets CRM Online Partner av Microsoft!


Ønsker du å vite mer?

Trykk her så kan du legge igjen ditt telefonnummer så tar vi kontakt!

Abonner på vårt nyhetsbrev

Velg språk