Lars Ole Mathisen

Alt text: Bilde avLars Ole Mathisen

Lars Ole Mathisen

Seniorrådgiver

Lars Ole Mathisen har utdannelse fra Handelshøyskolen BI - hvor han tok en Bachelor i Administrasjon og ledelse med spesialisering i markedsføring i 1991. Han har ledererfaring fra NKI systemet som fagansvarlig for salg og markedsføringsfagene for NKI Høgskolen og NæringsAkademiet. Mathisen har arbeidet i Software Innovation som leder for en implementeringsorganisasjon og var VD for den svenske virksomheten. Videre har han vært adm.dir i Whitebird ASA, og Senior Konsulent i Management Consultningfirmaet Destinct Consulting. I dette arbeidet var han involvert i en rekke større CRM prosjekter i Norge og Sverige, hvor rådgivning av løsning samt rådgivning innen det å ta ut det forretningsmessige potensialet var viktige faktorer. Dette var innen bank/ finans, FMCG og andre relaterte sektorer. I 2003 etablerte Mathisen konseptet Oslo Business Summit som har vært gjennomført med internasjonale viktige størrelser som Professor Phillip Kotler, Northwestern University/ Kellogs, Professor Michael E. Porter, Harvard Business School, Al Ries, Professor Torger Reve, Handelshøyskolen BI, og Professor Clayton M. Christensen, Harvard Business School. Dette førte til et utstrakt samarbeid med miljøet rundt Professor Christensen i Boston, og han utviklet sammen med Innosight (hvor Christensen hadde eierinteresser) et konsept innenfor radikale og disruptive innovasjoner. Dette har vært kjørt for en rekke norske og nordiske bedrifter, - Telenor, Det Norske Veritas, Infotjenester, Lyse, General Electric, Bring, Posten, men også innen en rekke startup miljøer. Konseptet GainGrowht har hatt stor suksess med blir videreført hos Prosesspilotene, da med fokus på kundedrevet digital transformasjon - en kundedrevet modell for forretningsutvikling hvor norske bedrifter hjelpes til å ta ut det forretningsmessige potensialet med kundedrevet digital transformasjon. Mathisen er en prosessdriver - og helst innen områder hvor teknologi bidrar til å styrke selskapers konkurransekraft på kort og lang sikt. Han har sterk teknologisk kompetanse, bidrar til at våre kunder bygger nye og innovative forretningsmodeller hvor teknologi står sentralt.

 • Akademisk/forsknings-fokusert
 • Analytisk og prosessdrevet
 • Pedagogisk - lærerbakgrunn

Mine kompetanseområder

Markedsautomatisering 100
Visjonær 100

Noen av våre ansatte

 • Alt text: Jørgen Amrud Hagen
  Avdelingsleder Hamar - Senior CRM Utvikler

  Jørgen Amrud Hagen

  Jørgen kan Dynamics CRM. Han har jobbet med CRM faget i over 10 år, hvorav flere år som leder av et team med CRM utviklere. Han er leder for ProsessPilotene avdeling Hamar.
 • Alt text: Bilde av Stig Aatangen
  Avdelingsleder Moss - Senior CRM Rådgiver

  Stig Aatangen

  Stig er avdelingsleder for Moss og fast medlem av ledergruppen.
 • Alt text: Bilde av Ane Garborg Zakariassen
  CRM Konsulent

  Ane Garborg Zakariassen

  Ane fullførte sivilingeniørutdannelse i industriell kjemi og bioteknologi våren 2018 ved NTNU Trondheim, med en spesialisering innen organisk kjemi. Hun har jobbet som CRM konsulent i ProsessPilotene siden august 2018, med fokus på salg og markedsføringsprosesser. Arbeidsområder innenfor CRM innebærer konfigurasjon, tilpasning av Dynamics 365 og optimalisering av prosesser.
 • Alt text: Bilde av Daniel Lindberg
  CRM Konsulent

  Daniel Lindberg

  Daniel fullførte sin sivilingeniørutdannelse fra NTNU Trondheim våren 2017.
 • Alt text: Bilde av Mathias Kristoffer Lundgren
  CRM Konsulent

  Mathias Kristoffer Lundgren

  Han har jobbet som CRM konsulent i ProsessPilotene siden august 2018, med fokus på salg og markedsføringsprosesser. Arbeidsområder innenfor CRM innebærer konfigurasjon, tilpasning av Dynamics 365 og optimalisering av prosesser.
 • Alt text: Bilde av Mia Bernås
  CRM Konsulent

  Mia Bernås

  Mia Bernås har jobbet som CRM konsulent i ProsessPilotene siden august 2018, med fokus på salg og markedsføringsprosesser. Arbeidsområder innenfor CRM innebærer konfigurasjon, tilpasning av Dynamics 365 og optimalisering av prosesser.
 • Alt text: Bilde av Finn Christian Andresen
  CRM Konsulent

  Finn Christian Andresen

  Finn Christian Andresen fullførte våren 2018 en masterutdannelse innen læring, teknologi og arbeid fra Universitetet i Oslo.
 • Alt text:
  CRM Konsulent

  Emil Orholm Solhøi

  Emil er en erfaren konsulent som får meget gode skussmål fra hans kunder. Han er uredd.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Velg språk