Lars Ole Mathisen

Alt text: Bilde avLars Ole Mathisen

Lars Ole Mathisen

Seniorrådgiver

Lars Ole Mathisen har utdannelse fra Handelshøyskolen BI - hvor han tok en Bachelor i Administrasjon og ledelse med spesialisering i markedsføring i 1991. Han har ledererfaring fra NKI systemet som fagansvarlig for salg og markedsføringsfagene for NKI Høgskolen og NæringsAkademiet. Mathisen har arbeidet i Software Innovation som leder for en implementeringsorganisasjon og var VD for den svenske virksomheten. Videre har han vært adm.dir i Whitebird ASA, og Senior Konsulent i Management Consultningfirmaet Destinct Consulting. I dette arbeidet var han involvert i en rekke større CRM prosjekter i Norge og Sverige, hvor rådgivning av løsning samt rådgivning innen det å ta ut det forretningsmessige potensialet var viktige faktorer. Dette var innen bank/ finans, FMCG og andre relaterte sektorer. I 2003 etablerte Mathisen konseptet Oslo Business Summit som har vært gjennomført med internasjonale viktige størrelser som Professor Phillip Kotler, Northwestern University/ Kellogs, Professor Michael E. Porter, Harvard Business School, Al Ries, Professor Torger Reve, Handelshøyskolen BI, og Professor Clayton M. Christensen, Harvard Business School. Dette førte til et utstrakt samarbeid med miljøet rundt Professor Christensen i Boston, og han utviklet sammen med Innosight (hvor Christensen hadde eierinteresser) et konsept innenfor radikale og disruptive innovasjoner. Dette har vært kjørt for en rekke norske og nordiske bedrifter, - Telenor, Det Norske Veritas, Infotjenester, Lyse, General Electric, Bring, Posten, men også innen en rekke startup miljøer. Konseptet GainGrowht har hatt stor suksess med blir videreført hos Prosesspilotene, da med fokus på kundedrevet digital transformasjon - en kundedrevet modell for forretningsutvikling hvor norske bedrifter hjelpes til å ta ut det forretningsmessige potensialet med kundedrevet digital transformasjon. Mathisen er en prosessdriver - og helst innen områder hvor teknologi bidrar til å styrke selskapers konkurransekraft på kort og lang sikt. Han har sterk teknologisk kompetanse, bidrar til at våre kunder bygger nye og innovative forretningsmodeller hvor teknologi står sentralt.

 • Akademisk/forsknings-fokusert
 • Analytisk og prosessdrevet
 • Pedagogisk - lærerbakgrunn

Mine kompetanseområder

Markedsautomatisering 100
Visjonær 100

Noen av våre ansatte

 • Alt text: Jørgen Amrud Hagen
  Avdelingsleder Hamar - Senior CRM Utvikler

  Jørgen Amrud Hagen

  Jørgen kan Dynamics CRM. Han har jobbet med CRM faget i over 10 år, hvorav flere år som leder av et team med CRM utviklere. Han er leder for ProsessPilotene avdeling Hamar.
 • Alt text: Bilde av Stig Aatangen
  Avdelingsleder Moss - Senior CRM Rådgiver

  Stig Aatangen

  Stig er avdelingsleder for Moss og fast medlem av ledergruppen.
 • Alt text:
  CRM Konsulent

  Emil Orholm Solhøi

  Emil er en erfaren konsulent som får meget gode skussmål fra hans kunder. Han er uredd.
 • Alt text: sverre-tolboe, crm, konsulent, prosesser, marked
  CRM Konsulent

  Sverre Tolboe

  Sverre har bred og allsidig erfaring fra IT bransjen, med særlig fokus på CRM.
 • Alt text:
  CRM Konsulent

  Kim Elisabeth Bjørnstad

  Kim jobber som CRM-konsulent med hovedfokus på salg- og servicemodulen i Dynamics 365
 • Alt text: Bilde av Karianne Skaar Fedje
  CRM Konsulent

  Karianne Skaar Fedje

  Karianne fullførte sivilingeniørutdannelse i industriell kjemi og bioteknologi våren 2017 og gjennomførte kurs ved Microsoft University høsten 2017, med spesialisering i CRM. Hun har jobbet som CRM konsulent i ProsessPilotene siden 2017. Arbeidsområder innenfor CRM innebærer: konfigurasjon og tilpasning av Dynamics 365, samt portalkonfigurasjon.
 • Alt text: Bilde Stine Hansen
  CRM Konsulent

  Stine Hansen

  «Jeg kan hjelpe deg med administrasjon av ressurser, arbeids-ordrer og bookinger.» Stines målsetning er å skape gode Microsoft
 • Alt text: Bilde av Iselin Renee Lægreid
  CRM Konsulent

  Iselin Renee Lægreid

  Hun har jobbet som CRM konsulent i ProsessPilotene siden januar 2018, med fokus på salg og markedsføringsprosesser. Arbeidsområder innenfor CRM innebærer konfigurasjon, tilpasning av Dynamics 365 og optimalisering av prosesser.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Velg språk