Aleksander Geirdal Strandos

Alt text: Bilde av Aleksander Geirdal Strandos

Aleksander Geirdal Strandos

Senior CRM Konsulent

Aleksander er CRM konsulent i ProsessPilotene med erfaring innen implementering av CRM løsninger og har siden 2012 bistått over 500 kunder og ledet over 35 implementeringsprosjekter på tvers av ulike bransjer i privat og offentlig sektor. Han har over syv års erfaring med CRM og har god kunnskap innen salg, markedsføring og kundeservice. Aleksander har som CRM konsulent erfaring med utvikling av forretningsprosesser, forretningsanalyse og løsningsdesign for ulike formål. Han har i tillegg erfaring i prosjektledelse, rådgivning, konfigurasjon og opplæring. Aleksander er opptatt av å finne gode løsninger for tilfredsstiller kundens behov, er løsningsorientert og opptatt av å skape gode kunderelasjoner. Aleksander har erfaring fra større bedrifter som DNB, Nor Tekstil, Komplett Services og Securitas. I mange av disse prosjektene har Aleksander bistått med leveranseansvar, utvikling av løsning, konfigurasjon og opplæring.

 • CRM prosesser relatert til salg, markedsføring og kundeservice
 • Løsningsorientert
 • Syv års erfaring med CRM

Mine kompetanseområder

Microsoft Dynamics CRM 100
Prosjektledelse 100
Kursledelse 100

Noen av våre ansatte

 • Alt text: Jørgen Amrud Hagen
  Avdelingsleder Hamar - Senior CRM Utvikler

  Jørgen Amrud Hagen

  Jørgen kan Dynamics CRM. Han har jobbet med CRM faget i over 10 år, hvorav flere år som leder av et team med CRM utviklere. Han er leder for ProsessPilotene avdeling Hamar.
 • Alt text: Bilde av Stig Aatangen
  Avdelingsleder Moss - Senior CRM Rådgiver

  Stig Aatangen

  Stig er avdelingsleder for Moss og fast medlem av ledergruppen.
 • Alt text: Bilde av Ane Garborg Zakariassen
  CRM Konsulent

  Ane Garborg Zakariassen

  Ane fullførte sivilingeniørutdannelse i industriell kjemi og bioteknologi våren 2018 ved NTNU Trondheim, med en spesialisering innen organisk kjemi. Hun har jobbet som CRM konsulent i ProsessPilotene siden august 2018, med fokus på salg og markedsføringsprosesser. Arbeidsområder innenfor CRM innebærer konfigurasjon, tilpasning av Dynamics 365 og optimalisering av prosesser.
 • Alt text: Bilde av Daniel Lindberg
  CRM Konsulent

  Daniel Lindberg

  Daniel fullførte sin sivilingeniørutdannelse fra NTNU Trondheim våren 2017.
 • Alt text: Bilde av Mathias Kristoffer Lundgren
  CRM Konsulent

  Mathias Kristoffer Lundgren

  Han har jobbet som CRM konsulent i ProsessPilotene siden august 2018, med fokus på salg og markedsføringsprosesser. Arbeidsområder innenfor CRM innebærer konfigurasjon, tilpasning av Dynamics 365 og optimalisering av prosesser.
 • Alt text: Bilde av Mia Bernås
  CRM Konsulent

  Mia Bernås

  Mia Bernås har jobbet som CRM konsulent i ProsessPilotene siden august 2018, med fokus på salg og markedsføringsprosesser. Arbeidsområder innenfor CRM innebærer konfigurasjon, tilpasning av Dynamics 365 og optimalisering av prosesser.
 • Alt text: Bilde av Finn Christian Andresen
  CRM Konsulent

  Finn Christian Andresen

  Finn Christian Andresen fullførte våren 2018 en masterutdannelse innen læring, teknologi og arbeid fra Universitetet i Oslo.
 • Alt text:
  CRM Konsulent

  Emil Orholm Solhøi

  Emil er en erfaren konsulent som får meget gode skussmål fra hans kunder. Han er uredd.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Velg språk