Referanser

SCHIBSTED NORGE

Schibsted Media Group er et internationalt mediekonsern med rundt 7 400 ansatte og har virksomheter i 27 land. Schibsteds strategi er todelt: Videreutvikling av våre mediehus og etablering av rubrikktjenester på nettet.

ProsessPilotene har bidratt med prosjektledelse, rådgivning og etablering relatert migrering fra SuperOffice til Dynamics CRM.

Les mer

Kartverket

Kartverket er en norsk statlige forvaltningsbedrift under Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Kartverket er den eldste tekniske etaten i Norge og har under ulike navn holdt på siden 1773.

Prosesspilotene har implementert Microsoft Dynamics CRM som benyttes for å håndtere henvendelser som gjelder alle kartverkets fagområder.

Les mer

FELLESKJØPET AGRI SA​

Felleskjøpet Agri Sa har om lag 2300 medarbeidere i 15 fylker, og virksomheten strekker seg fra Tana i nord til Larvik i sør. Felleskjøpets hovedmål er: å bidra til å styrke våre medlemmers økonomi på kort og lang sikt. 

ProsessPilotenes rolle i samarbeidet er å bidra med prosessutvikling og Micorosoft Dynamics CRM implementering i organisasjonen.

Les mer

Budstikka Media​

Budstikka Media er et sterkt lokalt forankret mediekonsern som holder til i Asker og Bærum. Hovedvirksomhetsområdet er avisen Budstikka og nettstedet Budstikka.no

ProsessPilotene bidrar med leveranser relatert til utvikling av Budstikkas salg til privatmarkedet, via satsing på CRM systemer integrert med abonnementsystemer.

Les mer

AMEDIA

Amedia er navnet på det sammenslåtte selskapet etter at A-pressen kjøpte Edda Media fra britiske Mecom i 2012. Daglig når Amedias over 70 aviser, nettaviser og andre publikasjoner mer enn 2,5 millioner nordmenn.

ProsessPilotene leverer i dag et bredt spekter av tjenester til amedia, som utvikling av Microsoft Dynamics CRM, prosjektledelse og prosessforbedring samt generell rådgivning.

Les mer

Abonner på vårt nyhetsbrev

Velg språk