Emil Orholm Solhøi

Alt text:

Emil Orholm Solhøi

CRM Konsulent

Emil er en erfaren konsulent som får meget gode skussmål fra hans kunder. Han er uredd. Han bruker kort tid til å lære sine kunder å kjenne organisatorisk, teknisk og arbeidsmetoder. Dette er viktige egenskaper for en konsulent som skal skape gode løsninger basert på forretningsapplikasjonene til Microsoft. Emil har dyp kompetanse og erfaring fra Microsoft produktene som faller under «Microsoft Business Application», dvs Dynamics 365 Customer Engagement, PowerApp, PowerBI med flere. Han har i tillegg kompetanse på en rekke 3 parts produkter som brukes i klassiske CRM prosjekter, som Clickdimensions. Han er hands-on på alle disse produktene som innebærer konfigurering, tilpasninger og arbeid med kunder for å finne løsninger som tilfredsstiller deres behov. Emil har oppdaterte sertifiseringer fra Microsoft. Emil har lederegenskaper. Han fungerer bl.a. som team leder for et team av CRM konsulenter i ProsessPilotene. Emil har jobbet og ledet prosjekter som berører kundeservice, salg og markedsføring. Arbeidsområder innenfor CRM innebærer: Han er en strukturert person som arbeider løsningsorientert.

 • Strukturert
 • Oppgaveorientert
 • Målrettet

Mine kompetanseområder

Dynamics 365 100
PowerApp 100
PowerBI 1009
Clickdimensions 100

Noen av våre ansatte

 • Alt text: Jørgen Amrud Hagen
  Avdelingsleder Hamar - Senior CRM Utvikler

  Jørgen Amrud Hagen

  Jørgen kan Dynamics CRM. Han har jobbet med CRM faget i over 10 år, hvorav flere år som leder av et team med CRM utviklere. Han er leder for ProsessPilotene avdeling Hamar.
 • Alt text: Bilde av Stig Aatangen
  Avdelingsleder Moss - Senior CRM Rådgiver

  Stig Aatangen

  Stig er avdelingsleder for Moss og fast medlem av ledergruppen.
 • Alt text: Bilde av Ane Garborg Zakariassen
  CRM Konsulent

  Ane Garborg Zakariassen

  Ane fullførte sivilingeniørutdannelse i industriell kjemi og bioteknologi våren 2018 ved NTNU Trondheim, med en spesialisering innen organisk kjemi. Hun har jobbet som CRM konsulent i ProsessPilotene siden august 2018, med fokus på salg og markedsføringsprosesser. Arbeidsområder innenfor CRM innebærer konfigurasjon, tilpasning av Dynamics 365 og optimalisering av prosesser.
 • Alt text: Bilde av Daniel Lindberg
  CRM Konsulent

  Daniel Lindberg

  Daniel fullførte sin sivilingeniørutdannelse fra NTNU Trondheim våren 2017.
 • Alt text: Bilde av Mathias Kristoffer Lundgren
  CRM Konsulent

  Mathias Kristoffer Lundgren

  Han har jobbet som CRM konsulent i ProsessPilotene siden august 2018, med fokus på salg og markedsføringsprosesser. Arbeidsområder innenfor CRM innebærer konfigurasjon, tilpasning av Dynamics 365 og optimalisering av prosesser.
 • Alt text: Bilde av Mia Bernås
  CRM Konsulent

  Mia Bernås

  Mia Bernås har jobbet som CRM konsulent i ProsessPilotene siden august 2018, med fokus på salg og markedsføringsprosesser. Arbeidsområder innenfor CRM innebærer konfigurasjon, tilpasning av Dynamics 365 og optimalisering av prosesser.
 • Alt text: Bilde av Finn Christian Andresen
  CRM Konsulent

  Finn Christian Andresen

  Finn Christian Andresen fullførte våren 2018 en masterutdannelse innen læring, teknologi og arbeid fra Universitetet i Oslo.
 • Alt text:
  CRM Konsulent

  Emil Orholm Solhøi

  Emil er en erfaren konsulent som får meget gode skussmål fra hans kunder. Han er uredd.

Abonner på vårt nyhetsbrev

Velg språk