Karriere

ProsessPilotene er startet og ledet av nøkkelpersoner med lang og bred CRM erfaring blant annet fra oppbyggingen av norske og nordiske CRM programvarehus.  Våre medarbeiderne har høy kompetanse både på teknologi og anvendelse av teknologi.

I ProsessPilotene ønsker vi å bygge et kraftfullt ekspert miljø basert på markedsledende Dynamics CRM fra verdens fremste programvareprodusent Microsoft. Vi er dedikert arbeidet med etablering, optimalisering og automatisering av arbeidsprosesser relatert til salg, markedsføring og kundebehandling med bruk av Microsoft Dynamics CRM.

Vi setter vår ære i å levere effektive og lønnsomme løsninger og mener vi oppnår dette gjennom ansvar, læring, spennende oppgaver og et godt arbeids- og fagmiljø.

Målet for de neste 2 årene er å bli 25-30 dyktige CRM konsulenter med et komplett kompetanse og produkttilbud og god leveranseevne for spennende og krevende kunder i det norske markedet.

Vi søker derfor etter flere type kompetanseprofiler som:

  • Account Manager: En CRM rådgiver som kan ivareta våre kunders interesser og ProsessPilotenes ettermarked salg.
  • Prosjektledere: En erfaren prosjektleder med CRM kompetanse
  • CRM Utviklere. Personer som lever i Visual Studio og skriver C# og JS kode
  • CRM konsulenter. Personer som kan tilpasse Dynamics CRM, SharePoint, Click Dimensions, Microsoft Dynamics Marketing, Social Engagement, med flere produkter.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har Master eller Bachelorgrad. Solid kunnskap og erfaring fra arbeid med CRM-prosesser og CRM-systemer, gjerne på leverandørsiden. God forretningsforståelse og erfaring som rådgiver. Erfaring med CRM-system påkrevd, men ikke krav om Dynamics CRM kompetanse.

Personlige egenskaper

Evne til å tenke helhetlig og jobbe strukturert og mål- rettet med ambisiøse kunder. Serviceinnstilt med  utpregede samarbeids og kommunikasjonsevner. Evne til å arbeide både selvstendig og i team. Evne til å holde i lange prosesser og bygge gode relasjoner. Konsulentgener og selvgående. Andre nøkkelord om deg selv: initiativrik, ansvarsfull, innovativ, analytisk, målrettet  og resultatorientert.

Meld din interesse i dag

Er du interessert i å bli med å bygge Norges sterkeste CRM miljø så ta kontakt med:

Per Kveim på mobil +47 91817000 eller send oss din cv til [email protected]

Velg språk

Abonner på vårt nyhetsbrev